ΚΕΣΥΠ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Έγγραφο με πληροφορίες για τις Σχολές 2017 (Μηχανογραφικό Δελτίο )

Το ΚΕΣΥΠ Λιβαδειάς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας εν γένει για την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, παρουσιάζει το πληροφοριακό υλικό για το Μηχανογραφικό Δελτίο των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.

Προσοχή! το έντυπο αποτελεί προϊόν επεξεργασίας των σχετικών εγκυκλίων, διατίθεται για επικουρικούς λόγους που αφορούν στην εύρεση και διαχείριση της πληροφόρησης και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2017

Για να έχω ενημερωθεί σχετικά με τις σχολές και τα Τμήματα κάθε Επιστημονικού Πεδίου Εξειδίκευσης χρειάζεται να :

  • ανοίξω τον υπερσύνδεσμο με το έγγραφο
  • βρω τα Τμήματα στο ΕΠΕ που με ενδιαφέρει
  • ανοίξω τον υπερσύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος
  • δώ το Πρόγραμμα Σπουδών στις Προπτυχιακές Σπουδές (δηλαδή τα διδασκόμενα μαθήματα ανά εξάμηνο φοίτησης), τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων (δηλαδή πού και με ποιόν τρόπο μποούν οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου Τμήματος να εργαστούν) και οποιαδήποτε πληροφορία μου είναι χρήσιμη
  • καταγράψω / αξιολογήσω τα αποτελέσματα της έρευνάς μου ώστε να έχω προετοιμαστεί για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Για δική μου διευκόλυνση, θα ήταν χρήσιμο να αποθηκεύσω το αρχείο pdf στην συσκευή μου (Η/Υ, tablet, smartphone).

Αν έχω απορίες ή χρειάζομαι διευκρινίσεις, μπορώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά (22613 50383) ή ηλεκτρονικά με το ΚΕΣΥΠ Λιβαδειάς ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

Χρειάζεται απαραίτητα να έχω συμβουλευτεί και τις πρόσφατες επίσημες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα Υπουργείου Παιδείας (Σύνδεσμος ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

 

ΣΗΜΕΡΑ

ShareThis


ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για εσάς, η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ - ΤΕΙ) ως προϋπόθεση για τη μετέπειτα εύρεση εργασίας είναι...