ΚΕΣΥΠ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Χορήγηση Βεβαίωσης Επιτυχίας για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Οι νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα Πανεπιστήμια, λόγω δυσχερειών στη λειτουργία των Ιδρυμάτων τους και συνεπώς δε διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα ή βεβαίωση εγγραφής, μπορούν από τις 30 Οκτωβρίου 2013 να χρησιμοποιούν Βεβαίωση Επιτυχίας, για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για την χορήγηση της Βεβαίωσης Επιτυχίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό υποψηφίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

 

Οι νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δύνανται να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.

Για την αναγνώριση του δικαιώματος καταβολής μειωμένου κομίστρου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν, κατά τη μετακίνησή τους με τα μέσα μεταφοράς εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στην περίπτωση μετακίνησης από την έδρα της σχολής στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με οποιοδήποτε στοιχείο.

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

 

ΣΗΜΕΡΑ

ShareThis


ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για εσάς, η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ - ΤΕΙ) ως προϋπόθεση για τη μετέπειτα εύρεση εργασίας είναι...