ΚΕΣΥΠ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ΔΗΛΩΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΛ - ΕΠΑΛ 2013

Ως προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης ? Δήλωσης των μαθητών της τελευταίας τάξης Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) (ομάδας Β΄) και των αποφοίτων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄) έτους 2013, ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ως και την Τρίτη 5 Μαρτίου του 2013.

Το περιεχόμενο των πέντε (5) Υποδειγμάτων των Αιτήσεων ?Δηλώσεων κατά περίπτωση και ο τρόπος συμπλήρωσης και υποβολής τους, καθώς και τα στοιχεία, τα οποία συμπληρώνει κάθε κατηγορία υποψηφίων αναφέρονται αναλυτικά στην Εγκύκλιο.


Τονίζεται ότι για κανένα λόγο δεν γίνεται δεκτή Αίτηση - Δήλωση εκπρόθεσμη ούτε διόρθωση αυτής που υποβλήθηκε εντός της προθεσμίας.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Υποβάλλεται υποχρεωτικά από όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης ημερήσιου ή της Δ΄ τάξης εσπερινού ΓΕΛ ή ΣΜΕΑΕ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις της τελευταίας τάξης , καθώς και από τους τελειοφοίτους που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.


α) ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ή β) ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ή ΜΑΘΗΤΗ ΞΕΝΟΥ ή ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ή ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ.

Υποβάλλεται :

-από τους αποφοίτους Λυκείου ή Β΄ κύκλου ΤΕΕ ή κατόχους απολυτηρίου ΕΠΑΛ προηγουμένων ετών που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του ημερήσιου ΓΕΛ για να αποκτήσουν Βεβαίωση πρόσβασης ή να αντικαταστήσουν τη Βεβαίωση πρόσβασης που ήδη κατέχουν.

-από τους αποφοίτους Ενιαίου ή Γενικού Εσπερινού Λυκείου ή παλαιού τύπου εσπερινού Λυκείου που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του εσπερινού ΓΕΛ για να αποκτήσουν Βεβαίωση πρόσβασης ή να αντικαταστήσουν τη Βεβαίωση πρόσβασης που ήδη κατέχουν.

-από μαθητές ή αποφοίτους ξένου σχολείου στην Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του ημερήσιου ΓΕΛ.

-από μαθητές ή αποφοίτους μειονοτικού σχολείου που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του ημερήσιου ΓΕΛ.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ή ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Β΄

Υποβάλλεται από μαθητές της τελευταίας τάξης ΕΠΑΛ που έχουν επιλέξει την ΟΜΑΔΑ Β΄ των μαθημάτων και οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στις Σχολές και στα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ή ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Β΄

Υποβάλλεται:

- από κατόχους απολυτηρίου ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α? ή Β?) προηγουμένων ετών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Ημερήσιων ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄) για εισαγωγή στις Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να αποκτήσουν Βεβαίωση πρόσβασης ή να αντικαταστήσουν τη Βεβαίωση πρόσβασης που ήδη κατέχουν.

- από κατόχους απολυτηρίου εσπερινού ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α? ή Β?) προηγουμένων ετών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄) για εισαγωγή στις Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να αποκτήσουν Βεβαίωση πρόσβασης ή να αντικαταστήσουν τη Βεβαίωση πρόσβασης που ήδη κατέχουν.


ΚΑΤΟΧΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ-Β΄ ΕΤΩΝ 2011 ή 2012 ΓΙΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

Υποβάλλεται από αποφοίτους ? κατόχους βεβαίωσης πρόσβασης των ετών 2011 ή 2012 ημερήσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), οι οποίοι χωρίς νέα εξέταση επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων στις Στρατιωτικές ή/και Αστυνομικές Σχολές ή/και Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή/και ΤΕΦΑΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

 

 

Η υποβολή της Αίτησης ? Δήλωσης είναι καθοριστική και δεσμευτική για όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μετά την υποβολή της δεν τροποποιείται ούτε διορθώνεται.

 

 

 

 

ΣΗΜΕΡΑ

ShareThis


ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για εσάς, η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ - ΤΕΙ) ως προϋπόθεση για τη μετέπειτα εύρεση εργασίας είναι...